ΤΑΥΛΑΝΔΗ

Από τους πολύβουους δρόμους της Bangkok στην ηρεμία του Phuket, από τα ζωντανά θέρετρα της Pattaya στον φρέσκο βουνίσιο αέρα του Chiang Mai, η εντυπωσιακή ποικιλία της Ταϊλάνδης εξασφαλίζει ότι κάτι υπάρχει για όλους τους ταξιδιώτες.

Επιβλητικοί ναοί στιγματίζουν το τοπίο, υπέροχες παραλίες καλύπτουν μίλια ολόκληρα, πυκνή ζούγκλα καλύπτει τους βόρειους λόφους και ανεξερεύνητες περιοχές σας περιμένουν να τις γνωρίσετε.

Παρ΄ όλες τις αντιθέσεις σε ολόκληρη την χώρα οι επισκέπτες θα γνωρίσουν τα υπέροχα χαρακτηριστικά τον κατοίκων της Ταϊλάνδης: ευγένεια και φιλικότητα. Οι Ταϊλανδέζοι αγαπάνε την καλή ζωή και καμία λέξη σε οποιαδήποτε άλλη γλώσσα του κόσμου δεν μπορεί να αποδώσει το ακριβές νόημα της λέξης sanuk η οποία συνδυάζει νοήματα όπως διασκέδαση, ευχαρίστηση και joie de vivre!

Η Bangkok είναι η πρωτεύουσα της Ταϊλάνδης για πάνω από 200 χρόνια . Αν και η πρώτη εντύπωση ενός επισκέπτη είναι αυτή μιας μοντέρνας πόλης, μία καλύτερη ματιά θα αποκαλύψει την μαγεία μιας ανατολίτικης μητρόπολης με μια πολύ σημαντική πολιτιστική και αρχιτεκτονική κληρονομιά η οποία συνυπάρχει αρμονικά ανάμεσα στους ουρανοξύστες και στα μοντέρνα εμπορικά κέντρα.

Ανακαλύψτε την Bangkok και τους ναούς της και μην παραλείψετε τον Χρυσό Βούδα , τους Μαρμάρινους ναούς και το Grand Palace

Αφιερώστε 2 μέρες στην μοναδική εκδρομή στον ποταμό Kwai και δείτε την διάσημη γέφυρα και το Death War Museum.

Το Phuket βρίσκεται στην δυτική ακτή της Ταϊλάνδης όπου τα ζεστά, καθαρά νερά του πελάγους Andaman συναντούν τις παρθένες παραλίες άσπρης άμμου και είναι ένας ιδανικός προορισμός για διακοπές χαλάρωσης. Τα κύρια τουριστικά θέρετρα προσφέρουν τεράστια ποικιλία διασκέδασης, θαλάσσιων σπορ και δραστηριοτήτων ενώ το ελάχιστα κατοικημένο εσωτερικό του νησιού έχει αλλάξει ελάχιστα κατά τους αιώνες.

Μην ξεχάσετε να Επισκεφτείτε τα νησιά Phi Phi και αντικρίστε εντυπωσιακά τοπία. Δείτε το νησί του James Bond και τις υπέροχες μορφές των βράχων στο Phang Nga.

 Η πόλη του Chiang Mai ιδρύθηκε τον 13ο αιώνα στις όχθες του ποταμού Ping και σήμερα αποτελεί την πύλη προς την βόρεια Ταϊλάνδη. Ονομάζεται ρόδο του βορά εξ’ αιτίας της πληθώρας λουλουδιών που αναπτύσσονται στο δροσερό κλίμα του βουνού και είναι τοποθετημένη σε μία καταπράσινη κοιλάδα η οποία είναι περικυκλωμένη από υπέροχα βουνά καλυμμένα από ζούγκλα. Κάντε τις αγορές σας στην νυχτερινή αγορά στην Chiang Mai, Κάντε Rafting στο Doi national Park και επισκευτείτε το Χρυσό τρίγωνο και γνωρίστε τα χωριά στα σύνορα Ταιλάνδης και Myanmar.

H Pattaya βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Ταϊλάνδης, στην πιο δημοφιλή τουριστική περιοχή της χώρας και είναι μία ζωντανή πόλη με τεράστια ποικιλία επιλογών διασκέδασης για οικογένειες, ζευγάρια και “ελεύθερους” επισκέπτες.

Επισκεφτείτε το Mini Siam που διαθέτει μινιατούρες όλων τον αρχαιολογικών τοποθεσιών της χώρας και κάντε τις αγορές σας στοn Pattaya 2 Road.

Ήρεμο και χαλαρό το νησί Koh Samui είναι το τρίτο μεγαλύτερο νησί από ένα group περίπου 100 τροπικών νησιών. Αυτός ο τροπικός παράδεισος είναι γεμάτος από παραλίες με φοίνικες και φυτείες καρύδας. Οι κοραλλιογενείς ύφαλοι γύρω από το νησί είναι ιδανικοί για καταδύσεις και snorkeling.

Κάντε το tour του νησιού και επισκεφτείτε τον μεγάλο Βούδα, τον καταρράχτη Namuang και τις εντυπωσιακές μορφές των βράχων στο Hin Ta και Hin Yai.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.hydratravel.gr